Billige forbrugslån

4 typiske kriser i 20’erne

By PI

juni 2, 2023

20’erne har altid fået prisen som værende de sjoveste år i ens liv. Men faktisk er det også de hårdeste år af slagsen, for det er her, du skal tage mange beslutninger omkring din fremtid og dine drømme. Derfor løber mange ind i forskellige kriser i 20’erne, og for blot at nævne nogle af de mest almindelige, så får du fire af dem her. Vi guider dig også til, hvad du skal gøre i de forskellige kriser, så du ikke bliver fristet af billige forbrugslån eller overtræk på kontoen hver måned.

Mange unge fylder 18 år i deres gymnasietid, og derfor byder årene efter også på mange oplevelser og vigtige valg. Mange flytter hjemmefra i årene efter og gør klar til at starte et liv på egne ben. Det betyder også, at man har egen økonomi, at vasketøjet skal vaskes, og at der skal mad på bordet. Men selvom det hele lyder uoverskueligt, så lykkes det alligevel for alle, og faktisk er det de færreste, der gerne vil hjem til mor og far igen.

Billige forbrugslån og minus på kontoen

En af de typiske kriser, som du løber ind i, når du er i 20’erne, er selvfølgelig den økonomiske af slagsen. Mange unge optager billige forbrugslån online på grund af pengenød. Lån, som skal fungere som et plaster på såret i krisen.

Det er især studerende, der kan mærke den stramme økonomi og derfor optager billige forbrugslån. Løber du ind i en økonomisk krise, så skal du først og fremmest holde dig langt væk fra de billige forbrugslån. For selvom det er nemt og hurtigt, så kan det komme til at koste dig langt flere penge i sidste ende. For nogle er de billige forbrugslån et sandt mareridt, og med gæld sådan et sted vil din økonomi for alvor mærke en krise. Sørg i stedet for at få lagt et budget, så du har det fulde overblik over din økonomi. Og har du brug for at låne penge, så snak med dine forældre i stedet for at overveje de billige forbrugslån.

Hvad skal jeg være?

En anden krise, der er typisk i 20’erne, er selvfølgelig den, der vedrører din professionelle fremtid. Du har måske haft et sabbatår eller to, og nu er det tid til at søge ind på studiet. Men hvad vil du overhovedet med dit liv? Med de mange muligheder vi har i Danmark, så kan det være svært at vælge til og fra, når det kommer til uddannelser. Den eneste begrænsning, du har, er adgangskrav og geografisk placering.

Rammer du ind i denne krise, så skal du altid huske på, at din uddannelse ikke er 100% afgørende for, hvad du ender med at blive. Du skal selvfølgelig ikke læse medicin, hvis du gerne vil lave noget med kommunikation, men laver du noget inden for samme branche, så kan du bevæge dig rundt i forskellige områder. Og så kan du med fordel overveje en mere bred uddannelse såsom kommunikation, der gaber over mange forskellige jobmuligheder.

Kærligheden

Selvom der er mange år til, at vi bliver 30, så begynder mange at tænke over deres privatliv i forhold til, hvem de skal være sammen med, og hvilke drømme de har for fremtiden. Er du single, så skal du slå koldt vand i blodet og glemme alt om at lede efter den store kærlighed. For når du begynder at lede efter den rigtige, så ender det typisk i den helt anden boldgade. Du skal huske at nyde dine år som single, for du har mange år i vente i et fast forhold med en partner og måske børn oveni.

Har du til gengæld en kæreste, så løber du nok ind i det større spørgsmål angående jeres fremtid. Mange bliver i tvivl om, hvorvidt deres parforhold er det rigtige i 20’erne, og det sker netop på grund af den udvikling, vi gennemgår i vores 20’ere. Derfor vil du måske løbe ind i denne tvivl, og så er det op til dig at mærke efter, om du er det rigtige sted.

Tryghed og ensomhed

Til sidst er der også det store spørgsmål om, hvor man hører til henne rent geografisk og menneskeligt. Mange er vokset op i den samme by og trænger til at prøve noget nyt, men her dukker der et stort dilemma op. Vil man gerne blive i trygheden, eller er det mere spændende at prøve noget nyt? Som tommelfingerregel skal du altid tage af sted, hvis du kun vil blive hjemme på grund af veninder og tryghed. Taler storbyen til dig, så skal du tage af sted.

Vælger du at flytte, så vil du med garanti løbe ind i en periode, hvor du føler dig helt alene og ensom i din nye by. Selvom det kan virke skræmmende og sørgeligt, så skal du huske på, at sådan vil alle få det et nyt sted. Du er nemlig i begyndelsen af et nyt liv med nye venner og nye omgivelser, så vær ikke bange for, at det ikke går over.

About PI