Ronaldo med vægtvest

Løbetræning med vægtvest som Ronaldo

By PI

september 23, 2023

Vil du i form som en vaskeægte fodboldspiller? Vi har fået indsigt i, hvordan Ronaldo træner. Nogle af disse guldkorn deler vi ud af her i indlægget. Det handler især om, hvordan du kan løbetræne med en vægtvest.

Vil du have endnu flere guldkorn til, hvordan Ronaldo træner med vægtvest? Du finder mere inspiration på indkast.dk.

Det skal du bruge til løbetræning med vægtvest

Når du skal i gang med løbetræning med vægtvest, er der flere ting, du har brug for. Først og fremmest skal du have en vægtvest. Der findes flere forskellige vægtveste, hvor det typisk er vægten, der varierer. Det kan være alt fra 8 kg og helt op til 30 kg.

Når du skal finde en vægtvest, er det vigtigt, du vælger en, der passer til dit niveau. Du kan altid opgradere senere hen, når du kommer i bedre form.

Ud over vægtvest skal du også bruge et løbebånd. Du kan også løbe udendørs. Med et løbebånd er du dog sikker på, at der altid er godt vejr til at løbetræne med vægtvest. Det er også vigtigt, at du har et par gode løbesko. Det gælder, uanset om du benytter et løbebånd eller løber udenfor.

Sådan kommer du i gang med løbetræning med vægtvest

Når du skal i gang med løbetræning med vægtvest, er det vigtigt, at du starter stille og roligt ud. Løbetræning med vægtvest skal hjælpe dig med at træne din udholdenhed. Har du en udholdenhed, der er lig nul, får du den ikke forbedret, hvis du starter for hårdt ud. Det kan nemlig ende med, at du bliver skadet eller ikke kan holde særlig længe.

Start med en vægtvest, der ikke er alt for tung. Derudover er det en god idé at starte med kortere distancer. På den måde får du en fornemmelse af, hvad du er i stand til. Derfra kan du så øge vægt og distance, efterhånden som du får en bedre udholdenhed.

About PI