Detektiv finder penge

Mangler der penge i hverdagen – Måske et lån er vejen frem

By PI

juni 2, 2023

Selvom vi er så velsignede i Danmark med et velfærdssystem, der går ind og støtter borgere uden job, så er det stadig et dyrt land vi lever i, og derfor kan det være svært at få det hele til at hænge sammen.

Har man bil, bolig, telefon, fitnessabonnement eller måske andre månedlige udgifter, så vil mange måske have svært ved at få økonomien til at hænge sammen. En opsparing kan være endnu svære at få til at lykkes, og så bliver det svært at tage på ferie, og komme væk fra den til tider hårde hverdag.

Hvis pengene mangler i hverdage, evt. fordi du er studerende eller mellem jobs, så er det muligt at få hjælp andre steder fra end staten eller banken. Det kan eksempelvis være hos virksomheden Moneybanker.dk, der forholdsvis let og ubesværet kan give dig lidt ekstra penge mellem hænderne i hverdage.

Alternativt kunne du også kigge forbi Laaneberegneren.dk, hvor du kan få hjælp til at planlægge lige præcis det lån, som vil passe dig bedst.

Her kan du måske finde den ekstra økonomi

Hvis du ikke er interesseret i at benytte en af lånemulighederne, så kan det være, at du kan finde penge i din nuværende udgifter. Det er nemlig ofte sådan, at man “let” kan forhandle med enten ens teleselskab eller måske ens forsikringsselskab.

Hvis de ikke er interesserede i at forhandle, så står det dig frit for at vælge et helt andet selskab, som måske kan tilbyde dig en endnu billigere pris. Et af de steder hvor der ofte kan spares mange penge, vil være på din bilforsikring, som typisk er den dyreste.

Især vil der være besparelser at finde, hvis du tegnede din forsikring inden du fyldte 25 år, og hvis du ikke havde noget anciennitet.

De fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig ikke selv en billigere pris, selvom din situation har ændret sig, og derfor bør du for det første kontakte dit nuværende selskab, og derefter bør du kontakte andre selskaber, hvis dit nuværende ikke tilbyder dig en bedre pris.

Får du lavet nogle gode forhandlinger, vil du kunne spare tusindvis af kroner om året.

About PI