11

Pipedream – Anbefalet af eksperter & sexologer

By Freja Andreasen

oktober 23, 2021

Pipedream står bag en række smukt og funktionelt sexlegetøj og er en af USA’s førende producenter inden for sexlegetøj. De står bag en lang række internationale Awards for deres anderledes og innovative tilgang til markedet.

De er ofte bedre kendt som ”Fuck Me Silly”.

”Fuck Me Silly” er en serie af fantastiske og naturtro sexdukker, der er formet efter kvindekroppen. Der er også en enkelt mandekrop. Men Pipedreams ”Fuck Me Silly” er ikke ”bare” en sexdukke som mange kender dem. De er kun selve kvindekroppen, enkelte kun kropsdele. De mest populære dukker er fra kvindens lår og op til halsen.

Psst.. du kan i øvrigt læse dette indlæg, som beskriver hvor i København, du bør købe we vibe og meget mere.

De 3 mest populære forhandlere af Pipedream sexdukker

Dukkerne er lavet af Pipedreams eget materiale Fantaflesh, som føles umiskendeligt som rigtig hud. Materialet vil blive varmere ved berøring og ikke føles koldt og kunstigt at trænge ind i. Tværtimod leverer Pipedream en lang række naturtro og realistiske oplevelser.

Pipedreams sexdukker er for dig, der ønsker en ægte onanioplevelse eller jer der vil eksperimentere med en neutral tredjepart til en trekantsoplevelse. Dukkerne er udstyret med realistiske huller til at trænge ind i, der naturligt strammer om penis.

Se meget mere om den fantastiske ”Fuck Me Silly”-serier i vores afsnit om sexdukker. Her vil du få en masse information og inspiration omkring produkterne samt en udførlig guide til valg af de bedste sexdukker.

12

Funktionalitet og bæredygtighed

Mega Fuck Slut fra Pipedream har vundet utallige priser for bedste sexdukke.

Produkterne fra Pipedream har generelt en lang levetid, hvilket også ses på deres priser. Du får kvalitet for pengene og ved optimal vedligeholdelse, vil produktet følge dig mange år frem.

Sexdukkerne er fremstillet til nemt og hurtigt at kunne rengøres efter brug samt hurtigt kan pakkes væk, så de ikke skal ligge fremme. Fantaflesh tåler vand og hullerne til indtrængen er lavet til at kunne skylles igennem ved indvendig ejakulering.

Sørg altid for at gennemlæse den medfølgende manual, da den guider dig til optimal rengøring samt hvilke rengøringsprodukter, der er bedst for netop det købte produkt. Her vil det også fremgå hvad produktet kan og ikke kan tåle.

Meget mere end sexdukker

Pipedream står også bag en række andre lækre produkter lige fra dildoer til blid bondage udstyr.

Pipedream er mest af alt Fetish udstyr (Se Sadomechanix.dk for flere produkter indenfor fetish) eller sololeg af høj og eksklusiv kvalitet. Blandt andet nogle eksklusive håndjern, der er brede og justerbare. De fremstår smukt og eksklusivt i læder materialer og forgyldte spænder. Designet til selv den mest kræsne fetishist og er et af de bedste på markedet. Men også en række realistisk udformede dildoer og dobbeltdildoer til dig der foretrækker en så naturtro efterligning som mulig.

Mulighederne er mange og Pipedream formår at gøre fantasier til virkelighed med deres eksklusive og anderledes produkter af kun de bedste materialer.

 

About Freja Andreasen