sexgynge detektiver

Sådan finder du det bedste sexlegetøj

By Freja Andreasen

januar 24, 2022

At bevæge sig ud på ukendt hav kan være meget nervepirrende. Det kan gøre, at man får svedige håndflader og generelt bliver utilpas. Det er der dog ingen grund til. For det er altid sundt at prøve noget man ikke har gjort før.

Selvfølgelig er der visse ting man ikke bør gøre hvis det er farligt eller hvis man slet ikke har lyst. Men hvis et instinkt i en siger, at det ville være en god ide at gøre noget bestemt så bør man lytte til det. For det kan være, at det i bedste fald rykker nogle grænser, som kan gøre, at man tør at eksperimentere mere senere hen.

Noget af det man for eksempel kan prøve er at man kan afprøve en sexgynge. Der er nemlig mange typer af legetøj, som er rigtig godt til dig der ønsker at blive udfordret. Med en sexgynge bliver du udfordret seksuelt og fysisk. Det kan nemlig være hårdt at bruge sådan en gynge. Det kræver også, at du har nogle muskler og noget smidighed.

Med yoga får du bedre sex

Ønsker du at bruge en gynge med din partner kan du overveje om det måske er en ide at blive mere smidig. For en gynge er ikke sjov, hvis ikke du kan bruge den optimalt. Det er derfor bedre, at man sørger for at være smidig nok. Der er især én måde hvorpå man kan være smidig og det er ved hjælp af yoga. Det er en motionsform hvor man bliver strækket godt ud. Det handler dog ikke kun om at blive strækket ud. Du foretager også nogle former for meditationsøvelser imens. Derudover er det en god ting hvis du ønsker at være stærk og styrke din ryg og mave. Derfor er der faktisk ingen dårlige ting at sige om yoga. Også pilates kan være godt for dig.

På den måde kan du næsten opfatte din yogamåtte som en form for sexlegetøj. Du kan også invitere din partner med hen på måtten og så kan I ellers sammen bruge tiden på at ligge der og have det skønt. Der er ingen tvivl om, at I vil få det sjovere på den måde end på mange andre måder.

Er man ikke så vild med at være smidig og bruge kroppen på den måde er der også andre typer af sexlegetøj man kan benytte sig af. For eksempel kan man bruge en gag ball, som er noget alle kan bruge. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du ikke skal lide af klaustrofobi. For når først den sidder der, så sidder den der og så er den ikke som sådan til at få ud.

Giv sexlegetøj i gave

At give gaver til sin partner er altid noget der kan være svært. Det kan være et stort arbejde fordi, at det selvfølgelig kræver rigtig meget at finde på noget. De fleste kan gå ned og købe to biografbilletter, men det er ikke så personligt. I stedet kan man prøve at købe noget sexlegetøj, som både vil være en overraskelse og en god måde at komme hinanden ved på.

About Freja Andreasen